Aykons Yapı 2005 yılında İzmir’de kurulmuştur. 60 yıldır inşaat ve sanayi sektöründe faaliyet gösteren AYKUTLAR şirketler grubunun deneyimlerini genç, dinamik ve yenilikçi ekibiyle harmanlayan Aykons Yapı sektöre farklı bir soluk getirmiştir.

Aykons Yapı kurulduğu günden bu yana sunduğu ürün ve hizmetlerin her aşamasında kaliteyi ve iş güvenliğini ön planda tutmaktadır. Gelişen teknolojinin ışığında , kullandığı kaliteli malzemeleri, sektördeki deneyimleri ve konusunda uzman ekibiyle projelerini inşa etmektedir. Firma her zevke ve ihtiyaca cevap vermek amacıyla sürekli olarak araştırma ve geliştirme çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalarının sonucu olarak kaliteli ve güvenilir inşaat çözümlerini müşterilerine en ekonomik şekilde sunmaktadır.

Gerçekleştirdiği konut projelerinde, günümüzün değişen ihtiyaçlarına uygun olarak modernliği ve şıklığı teknolojiyle uyum içerisinde bir araya getirmektedir. Bu sayede müşterilerine “ev” den fazlasını sunmaktadır.

Projelendirmeden başlayan yüksek kalite standardı, satış ve üretim sonrası teknik destek ve danışmanlık hizmetleriyle devam etmektedir.