Mantolama farklı ısılardaki iki ortam arasındaki sıcaklık transferini engellemek amaçlı yapılan uygulamalara denir. Yaz mevsiminde içerideki havanın serin, kış mevsiminde ise sıcak olmasını sağlayan bir yalıtım uygulamasıdır. Mantolama günümüzde en bilinen ısı yalıtım ve izolasyon tipidir. Mantolama firması ve yapılacak mantolama uygulaması düzgün seçilen binalarda ısıtma ve soğutmada kullanılan enerjide yarı yarıya tasarruf sağlanmaktadır. İç cephe mantolama ve dış cephe mantolama bir anlamda su, ses, rutubet ve yangın izolasyon görevini de üstlenmektedir. Mantolama çeşitleri ve mantolama uygulamasını yapacak firma doğru seçilirse binaların ömrünü uzatan bir inşaat uygulaması olacaktır. Yapılarda ısı izolasyonu sağlamak amacıyla dış cephe mantolama gerekli bir vaziyet almıştır.

Yapı dış cephe mantolama fiyatları, mantolama uygulaması yapılacak binanın yaşı, izolasyon gereksinimleri ve kat sayısına göre farklılık göstermektedir. Aykons Yapı, dış cephe m2 fiyatlarını en güncel haliyle müşterilerine sunar ve en nitelikli malzemeleri müşterilerinin de fikrini alarak yapı uygulamalarında kullanır. İzmir mantolama fiyatları, kullanılan mantolama uygulamaları, mantolama çeşitleri ve mantolama malzemelerini öğrenmek için siz de hemen Aykons Yapı ile iletişim kurun ve yapılarınızın ömrünü uzatın.

Aykons Yapı ücretsiz keşif imkanı ile binalarınızın mantolama uygulaması ihtiyaçlarını, oluşacak mantolama m2 fiyatlarını, mantolama çeşidini analiz ederek size bir fiyat listesi sunacaktır.

Hemen arayın, detayları görüşelim.